Het D² Platform is de motor achter elke applicatie die Adasco bouwt voor data-gedreven zorgorganisaties. Wij bieden een totaaloplossing aan zorgprofessionals die op basis van data inzichten willen krijgen om met gerichte handelingen de zorg te verbeteren.

Integratie

Het D² Platform biedt een consistente en flexibele basis voor een betrouwbare data-infrastructuur. Een die voldoet aan de hoogste internationale standaarden op het gebied van kwaliteit, privacy en veiligheid.


De data wordt automatisch opgehaald uit interne en externe gegevensbronnen. Het D² Platform structureert de data realtime, waardoor het vrijwel meteen bruikbaar is in voorspellingsmodellen. Door deze hoge verwerkingssnelheid visualiseert het D² Platform altijd actuele informatie.

Machine Learning

Uit de gestructureerde data herleiden onze data scientists patronen die bijdragen aan het beantwoorden van het zorgvraagstuk. Hiervoor ontwikkelen we machine learning modellen die toekomstige gebeurtenissen voorspellen op basis van de data.


In het D² Platform staan verschillende standaard voorspelmodellen klaar die onze data scientists snel kunnen doorontwikkelen om maatwerk te leveren. De gebruiker krijgt daardoor binnen afzienbare tijd de nodige informatie om inzichten op te doen voor zijn zorgvraagstuk.


Uniek aan het D² Platform is dat het bij elk machine learning model een uitleg genereert die toelicht hoe het model tot stand komt. Dat helpt gebruikers om het model te begrijpen en de data te interpreteren.

Visualisatie

Het interactieve dashboard van het D² Platform toont de verwerkte data realtime in overzichtelijke en heldere visualisaties. Met deze visualisaties kan de gebruiker de uitkomsten van de voorspellingsmodellen interpreteren, simulaties uitvoeren, oorzaken herleiden en gerichte acties bepalen.


Visualisaties worden overzichtelijk weergegeven op zowel desktops en laptops als tablets en smartphones.

Beheer

Via de beheermodule van het D² Platform kan de gebruiker de applicatie naar wens inrichten. Denk bijvoorbeeld aan de individueel instelbare rechten en rollen voor medewerkers, een eigen domeinnaam en andere functionaliteiten.


Een van de unieke functies is dat het model doorleert op basis van nieuwe data. Daardoor kunnen altijd de meest recente voorspellingen berekend worden om te zien wat het effect is van de nieuwe waarnemingen.

Zelf ervaren?

Zelf zien wat ons platform kan en hoe het jouw organisatie kan helpen.

Adasco

06 1352 2610
Oostergracht 14,
3763 LZ Soest