Over Adasco

Adasco is de verbindende factor tussen data en zorg. We leggen relaties tussen gegevens én verzorgen de connectie tussen zorgdata en zorgprofessionals.

Wij geloven dat het anders kan. Wij weten dat zorgdata belangrijke informatie bevat die zorgprofessionals krachtige inzichten kan aanreiken. Inzichten die hen ondersteunen in het nemen van beslissingen waarmee zij patiënten de best mogelijke behandeling geven.

Wij gaan verder dan alleen zorgdata verzamelen, combineren en analyseren. Wij maken machine learning modellen en ontdekken patronen die verwachtingen voor de toekomst voorspellen. Onze data scientists laten zorgdata een actueel verhaal vertellen.

Wij zijn Adasco. A data science company, dat data inzet om de kwaliteit van de Nederlandse zorg te verbeteren. We willen de zorg persoonlijker maken en de interactie meer om de mens laten draaien.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met slimme systemen de zorg effectiever kunnen laten werken. Adasco maakt daarom zorgdata beschikbaar, bruikbaar en begrijpbaar.

Wij staan voor

Waarde creëren

Wij doen alleen werk dat een verbinding heeft met de mens. Data gebruiken in slimme systemen kan de zorg persoonlijker maken. Het kan de interactie weer om de persoon laten draaien. Ons doel is om te zorgen dat zorgverleners meer tijd voor en kennis over hun patiënten krijgen, door het toepassen van data. Dat verbetert de zorg én de samenleving. Dat vinden wij waardevol.

Vertrouwen

Zeg wat je doet en doe meer dan wat je zegt. Onze specialisten denken in mogelijkheden, maar wel met een realistische en pragmatische blik. We zeggen alleen datgene toe waarvan we zeker weten dat we het kunnen waarmaken.

Realistische oplossingen

Droom groot, begin klein, en ga er voor. Welk doel willen we bereiken? Waar staan we nu? Wat wordt de volgende stap om daar te komen? Praktisch werken staat bij ons voorop. We gebruiken de Agile-methodiek, want dit werkt efficiënt en snel. Het houdt de organisatie flexibel en de route wendbaar. Dat zorgt ervoor dat we het doel bereiken.

Samenwerken

Wil je verder komen, ga dan samenwerken. Wij kunnen veel met data, maar niet zonder de mensen die zorginhoudelijke keuzes maken. Zij helpen ons de inhoud te begrijpen, wij helpen hen de data interpreteren. Samen activeren we data voor het leveren van betere zorg. Dat is de toegevoegde waarde voor de patiënt. Dat geeft zowel ons als hun werk betekenis.

Waardevolle data

Een systeem is zo goed als de data die je erin stopt. Meer data is niet per se beter. De juiste informatie destilleren uit alle data wel, want die kennis draagt bij aan betere behandelingen. Daarom koppelen we databases, automatiseren we processen en zorgen we ervoor dat op elk moment met actuele gegevens aan de slag kunt. Dat is waardevolle data.

Ervaring

Veel van onze opdrachtgevers komen uit de Nederlandse zorgsector. We hebben jaren aan ervaring in het werken met medisch specialisten en voor zorginstellingen. Dankzij de inhoudelijke kennis van verschillende (zorg)systemen als Hix, Labtrain en OBIEE. kunnen onze data scientists en engineers data op zo’n manier inzetten dat de kwaliteit van zorg stijgt.

Versterk jij ons team?

Bij Adasco staan we altijd open voor creatief en vindingrijk talent. Ben jij een expert met empathie die graag waarde voor anderen wil creëren? Denk je een waardevolle toevoeging voor ons team te zijn? Stel jezelf dan aan ons voor.

Data Scientist

Fulltime

Developer

Fulltime

Open sollicitatie

Flexible

Adasco

06 1352 2610
Oostergracht 14,
3763 LZ Soest